AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ- BİL Dershaneleri Aydın Şubesi açılışı için de gün sayan Mustafa Aydın, Aydın İl Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlik öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, dershane yöneticileri ve öğretmenleri  ile bir araya geldi. Yemek sonrası İl Kültür Merkezi’ne giderek buradaki programa katıldı.

Zirvedekilerle Buluşma Eğitim Programı kapsamında, Bil Holding Yönetim Kurulu ve Başkanı İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Aydın’ın konuşması olacak katıldığı etkinliğe, Vali Yardımcısı Halil Canavar, Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban,  İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, il milli eğitim şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri, il ve ilçe okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “ Aydın İlimizde Zirvedekilerle buluşma Eğitim Programı kapsamında bugün çok değerli bir konuğumuzu ağırlıyoruz. Kendisini ilimizde görmekten ve değerli düşüncelerini bizimle paylaşacak olmasından dolayı on derece mutluyum. 652 sayılı kanun hükmündeki kararname ile yeniden yapılandırılan bakanlığımız üst düzey yöneticilere yönelik bir program başlatmıştır. Bu program çerçevesinde çalışmalar arasında ortak çalışma kültürü oluşturmak, takım ruhunu geliştirmek ve günümüz yönetim anlayışının prensiplerini ortaya koymak amacıyla bu tür eğitim faaliyetlerimiz 30 Mart 2012 tarihinden bu yana başarı ile ilimizde gerçekleştirilmektedir” dedi.

Zirvedekilerle Buluşma Eğitim Kapsamında Aydın’da bulunan BİL Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doktor  Mustafa Aydın programın konusu olan “Hayat Boyu Başarı” hakkında düşüncelerini salondakilerle paylaştı.

Aydın konuşmasına başlamadan önce babasını rahmetle anarak, “Babamın da söylediği gibi her zaman “Önce İnsan” felsefesiyle yaşamak gerekiyor” dedi. Aydın konuşmasında şunları söyledi: “Kendisine faydası olmayan kişinin başkasına da faydası olamaz. Dostluk, akrabalık, arkadaşlık her zaman çok önemlidir. İyi kul, iyi eş, iyi dost, iyi arkadaşın temeline indiğinizde sabır, tahammül ve özveriyi bulacaksınız. Sevgiyi çevrenizde sınırsızca kullanın. Hayali olmayan bir insanın başarılı olması mümkün değildir. İnsan kendini sürekli yenilemelidir. Bunu tıpkı kum saatine benzetebilirsiniz. Üst fanusa bir şeyler koymuyorsanız sürekli kendinizden bir şeyler verir ve tükenirsiniz. Ben kendimi zorlayacak, fikir üretebileceğim yerlerde bulunmaya özen gösteriyorum. Ancak bu şekilde kendime bir şeyler katabilir ve kendimi geliştirebilirim.

Aydın’ın konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Halil Canavar, Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban tarafından programa katkılarından dolayı Mustafa Aydın’a plaket ve çiçek takdim etti. Aydın ise İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye İstanbul Aydın Üniversitesi’nin plaketini, Canavar ve Çoban’a ise günün anısına hediyeler  vererek yaptıkları ev sahipliği için kendilerine teşekkür etti.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

img_5977.jpg

new-1.20120504190801.jpg

img_5990.jpg

img_6021.jpg

img_6023.jpg

img_6030.jpg

img_6036.jpg