Seçim çalışmaları kapsamında her gün sabah saat 05.00"ten 08.00 kadar şehrin sokaklarında hem yürüyüş yapan hem de vatandaşların ve şehrin sorunlarını yerinde görmek isteyen AK Parti Aydın Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Ancın, sabah sporunun ardından basın mensupları ile düzenlediği kahvaltılı toplantı ile bir araya geldi.
Toplantıya spor kıyafetleri katılan Mustafa Ancın, Aydın"ı karış karış gezdiğini ve şu ana kadar Ata, meşrutiyet ve Kemer Mahallesi"ndeki yürüyüşlerini tamamladığını belirterek, “Her gün sabah birlikte yol alacağımız arkadaşlarımızla birlikte mesai başlayana kadar gittiğimiz mahallenin sokaklarını dolaşıyoruz. Hem spor yapıyor, hem de şehirle ilgili neler yapılabileceğini yerinde değerlendiriyoruz. Bu arada vatandaşlarla da ayaküstü de olsa sohbet edip sorunlar konusunda birinci ağızdan bilgiler alıyoruz. Aydın"ın çeşitli sorunlarının yanında mimari anlamda da ciddi sorunları var. Mesela özürlülerin ve rahatsız vatandaşlarımızın şehirde günlük yaşamında çok ciddi sorunlarla karşılaştığını görüyoruz. Bu sorunları rehabilitasyon mühendisliği ile aşacağız” dedi.
Daha çok basın ve basın mensuplarının yaşadığı sorunlar üzerine konuşan Mustafa Ancın, seçilmesi halinde Aydın"da kablosuz internet erişimi konusunda çalışmalarının olacağını da söyledi.

Ancın, “Aydın"da yerel gazetelerinin daha çok satılması ve okunması manasında da çalışmalarım var. Örneğin belediyeye ait tüm büfelerde yerel gazeteler için satış stantları oluşturacağım. Bunun yanında Aydın Belediyesi"nde de basın mensupları için kapsamlı bir ofis oluşturacağım” dedi.