Klasik Türk Müziği"nin ünlü bestecileri Sadettin Kaynak"ın 50"nci, Selahattin Pınar"ın ise 51"nci ölüm yıl dönümü dolayısıyla, Elifname Dans ve Sanat Merkezi tarafından Kuşadası"nda anma konseri düzenlendi.
Yaklaşık 500 kişilik davetli topluluğunun katılımıyla Kuşadası Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşen konserde tamamı Sadettin Kaynak ve Selahattin Pınar"a ait eserler seslendirildi. Eserleri seslendiren Elifname Dans ve Sanat Merkezi Türk Sanat Müziği korosunun şefliğini TRT sanatçısı Zeki Eroğlu yaptı. 48 korist ve 10 saz sanatçısından oluşan grup Klasik Türk Müziği severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri dinlemeye gelenler arasında Kuşadası Belediye Başkan vekili Ahmet Kireç ile Kuşadası Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Bademci de yer aldı.
Anma etkinliğini düzenleyen Elifname Dans ve Sanat Merkezi yöneticisi Melih Taşer, yeni kurulan bir merkez olarak ilk kez bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “6 aydır çok yoğun bir şekilde bu etkinlik için çalıştık. Davetlilerimize çok güzel bir gece yaşattığımızı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda benzer etkinliklerimiz devam edecek. Ayrıca bize bu etkinlikte destek veren başta Kuşadası Belediyesi olmak üzere Ticaret Odası ve Türk Anneler Derneği"ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.