Başbakan Erdoğan, lösemi tanısıyla yaklaşık 7 aydır tedavi altında olan Murat Göğebakan’ı geçtiğimiz cuma günü evinde ziyaret etti.

"UZUN ADAMI"I ERDOĞAN'A HEDİYE ETTİ

Haliç Kongre Merkezi’nde saat 00.10 sıralarında ayrılan Başbakan Erdoğan, Murat Göğebakan’ın Levent’te olan evine geçti. Lösemi tanısıyla tedavi altında olan Murat Göğebakan’ın Başbakan Erdoğan’a "Uzun Adam" isimli şarkıyı hediye ettiği ifade edildi.

FOTOĞRAFLAR Twitter'DAN PAYLAŞILDI

Yaklaşık 50 dakika içeride kalan Başbakan Erdoğan saat 01.00 sıralarında Kısıklı’da bulunan konutuna geçti. Başbakan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da, Twitter hesabından ziyaretin fotoğrafını paylaştı. Göğebakan'ın bitkin hali sosyal medyada hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

"BENİ RAHAT BIRAKSINLAR"

Murat Göğebakan'ın kötü görünmesi, daha önce kanser tedavisi gören ünlü şarkıcının sağlığının iyi olmadığını düşündürdü. Bunun üzerine sanatçıFacebook sayfasından hastalığıyla ilgili yapılan yorumlara tepki gösterdi. Göğebakan söz konusu fotoğrafı yayınlayarak önce "Beni rahat bıraksınlar" yazdı, ardından da "Kısa bir süre önce geçirmiş olduğum ufak bir kazadan dolayı yüzümde oluşan yarayı asparagas haberle insanlara yayan kuruluşları ciddiye almayın" dedi.

Bu arada sanatçının 6 Temmuz Pazar günü İstanbul / Esenler DörtyolMeydan'ındaki konseri iptal edildi. Esenler Belediyesi Twitter hesabından sanatçının rahatsızlığından dolayı konserin iptal edildiğini duyurdu