Beyaz görüntüsü ile Pamukkale'deki travertenleri andıran şelale, ziyaretçilerini adeta büyülüyor.

Bu yıl kar yağışının az olmasına rağmen etkili olan soğuk hava yaşamı olumsuz etkilerken, ilçeye 8 kilometre uzaklıktaki Bendimahi Çayı üzerinde bulunan Muradiye Şelalesi'nin de donmasına neden oldu. Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle 20 metre yükseklikteki şelalede oluşan buz sarkıtları, Pamukkale'deki travertenleri andırmasıyla görenleri adeta büyülüyor.
Yaz aylarında coşkulu suları ve yeşilliği ile güzel görüntülere sahne olan şelalenin kış aylarında da ayrı bir güzelliğe büründüğünü belirten Mustafa Acar, "Şelale her mevsimde ayrı bir güzelliğe bürünüyor, her mevsimde ziyaretçileri bulunuyor" dedi.

Ercan Ağrak isimli vatandaş ise, Muradiye'de her yıl bu zamanlar bir metrenin üzerinde kar olduğunu, ancak bu yıl alışık oldukları kar yağışının olmamasının vatandaşları tedirgin ettiğini belirterek, "Kar yağmaması halinde kuraklık tehlikesi çiftçileri tedirgin ediyor. Bizler de yağmur yerine kar duasına çıkacağız. Bizler kış aylarını bir metre üzerinde yağan karla biliyoruz. Bu yıl hala kar yağmadı, karı özledik" diye konuştu.