Sisi lakaplı Seyhan Soylu, dün akşam saatlerinde Twitter'da Seren Serengil'e "Sana hediyem olsun! Henüz sende olmayan sevgilinin resimleri" diyerek bazı fotoğraflar yayınladı.

Seyhan Soylu'nun iddiasını ettiği kişi Oğuz Aşıcı. Aşıcı, İstanbul Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlığı görevini yürüyen genç bir işadamı.

Aşıcı hakkındaki bir diğer detay Mersin doğumlu olması. Seren Serengil'in yakın arkadaşı Demet Akalın'ın sevgilisi Okan Kurt'un da memleketi Mersin. Aşıcı, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. 1983 doğumlu.
TWİTTER'DAN MUTLULUK SİNYALİ VERDİ

Seren Serengil, Soylu'nun iddialarına yanıt vermedi ama Twitter'da, "Mutluluğu o kadar zor elde edebiliyorum ki, biraz saygı, biraz sevgi, biraz destek. Çok üzüntülerden sonra mutlu olmaya hakkım var diye düşünüyorum. Mutlu olmak... Çok kısa bir hayat... Başkası için mutluluk, iyi niyet dilediğinizde size de nasip oluyor, kalbinizi güzel tutun" dedi.

Bu arada Demet Akalın her fırsatta Seren Serengil'e uygun bir damat aradığını dile getirip, çöpçatanlık yapmaya çalışıyordu. Acaba bu işte de Akalın'ın eli mi var? Daha da ötesi Sisi'nin ortaya attığı bu iddia doğru mu?