Karabulut, ilk görüntülerde okul koridorunda iki arkadaşıyla mutlu bir şekilde sohbet ediyor, diğer görüntüde ise şık kıyafetiyle katil zanlısı olarak aranan erkek arkadaşı C.G'nin otomobiliyle gelmesini bekliyor.
Polis, 15 gündür zanlı olarak aranan C.G'ye ulaşmaya çalışırken, Karabulut'un öldürülmeden kısa süre önceki görüntüleri ortaya çıktı. Karabulut'un, Şişli Bingül Erdem Lisesi'nin güvenlik kameralarındaki görüntüleri ortaya çıktı.
Kayıtlarda, Karabulut ilk olarak okul koridorunda sonra da okul bahçesinde görülüyor. İlk görüntülerde Karabulut, ders çıkışı iki kız arkadaşıyla koridorda yürüyor. Mutluluğu yüzünden okunan Karabulut'un, arkadaşlarıyla hararetli bir konuşma içinde olduğu dikkat çekiyor. İkinci kısımda ise Karabulut, saat 14.10'da okul bahçesinde tek başına duruyor. Kolunda montu ve çantası bulunan Karabulut, kendisine doğum günü sürprizi hazırlayan sevgilisi C.G'yi bekliyor. Karabulut'un şık kıyafeti de dikkat çekiyor. C.G ile olay günü saat 14.15'te okuldan ayrılan Karabulut"un parçalanmış ceseti 6 saat sonra Etiler'deki bir çöp konteynırında bulunmuştu.

"Kırmızı bülten hazırlığı"

Bu arada, soruşturmayı sürdüren polis yetkililerinden alınan bilgiye göre, yurtdışına kaçtığı sanılan C.G'nin gidebileceği ülkelerle ilgili "kırmızı bülten çıkarılması" hazırlığı yapıldığı öğrenildi.

MİLLİYET