SEZONA sönük giren ve gol yollarında eski performansını arayan Milan Baros kendine geldi. Çek golcü, kız çocuğu beklerken dünyaya gelen erkek bebeği ile havalara uçtu.

İstanbul şans getirdi
Önceki gün milli takım kampına katılmak için ülkesine hareket etmek için Atatürk Havalimanı"na giden Baros, alandan zor çıktı. Hamile olan manken eşi Tereza Frankova"nın sancılarının arttığını telefonla öğrenen Baros, uçağa binmek üzereyken, Maslak Acıbadem Hastanesi"nin yolunu tuttu.

Yıldız oyuncu asıl sürprizi sabah saatlerinde hastanede yaşadı. Kız çocuğu bekleyen Milan Baros ve Frankova çiftinin erkek bebekleri oldu. Şaşkınlık ve sürprizi bir arada yaşayan ikili, bebeğinin ismini Patrick koydu.

Milli takım kampından iki gün izin alan Çek futbolcu, dün öğle saatlerinde Slovakya ile oynayacakları maç için ülkesinin yolunu tutarken, İstanbul"a ve Galatasaray"a övgüler yağdırdı.

Birçok yabancı futbolcu ve teknik adamın aksine İstanbul"da eşi ile birlikte yaşayan Milan Baros, “İstanbul bana çok uğurlu geldi. Bunu bir kez daha gördüm. Galatasaray"da kariyerimin en iyi günlerini geçiriyorum, geçireceğim. Oğlum bana büyük bir güç ve şans getirecek” dedi. Geçtiğimiz yıl attığı 20 gol ile Gol Kralı olan tecrübeli oyuncu, “Geçen yıl benim için iyi, G.Saray adına kötü bir sezon oldu. Bu sezon bunun tam tersinin olması benim adıma da daha iyi olur.

Önemli olan takım
Biz takım oyunu ile mücadele eden yepyeni bir takım olduk. Zirve beklentim yok. Gol yollarında henüz istediğim çıkışı yapamadım. Fakat, Avrupa"da ve ligde hedeflere ulaşmamız benim gol kralı olmamdan daha önemli. Milan Baros olarak Galatasaray"da çok mutluyum. Ve ilerleyen haftalarda daha iyi bir grafik çizeceğim” dedi. / hürriyet