Turizm tesis ve otellerinde atık ekmeklerin değerlendirilmesini amaçlayan "muhteşem dönüş" adlı köfte ucuz maliyeti ile dikkat çekiyor. İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken"in de tadına bakarak lezzetini onayladığı "Muhteşem Dönüş" adlı proje ödüllendirildi. Söke"de Turizm Haftası kutlama etkinliğinde Söke Turizm Meslek Lisesi öğrencisi Ertan Çetin ve Proje Danışman öğretmeni Tülay Bekler ödüllerini İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer"in elinden aldı.
Diğer taraftan gerçekleşen ödül töreninde Turizm Haftası nedeniyle Söke Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi"nde öğrenciler arasında yapılan yarışmada; mutfak dalında birinci olan Muhittin Can Danacı ve Zeki Kurt, ikinci olan Ahmet Tunca ve Mehmet Yaşar, üçüncü olan Ertan Çetin ödüllerini Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı"nın elinden aldı.
Aynı yarışmada Bar dalında birinci Uğru Bingöl, İkinci Harun Saçak, üçüncü Osman Çayboyu; servis dalında birinci Bilal Altın, İkinci İbrahim Milat, üçüncü Özkan Aydemir"de ödüllerini alan değer isimler oldu. -iha