Aydın Huzurevi"nde gerçekleşen ziyarete Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi Muhtarı Ertuğrul Öztürk, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Ören, Fatih Mahallesi Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, ihtiyar heyeti üyeleri ve muhtarların yakınları katıldı.
Ellerindeki çiçeklerle huzurevinin tüm odaları ve dinlenme salonlarını gezen mahalle muhtarları, huzurevinde kalan annelerin ellerini öpüp çiçek hediye ederek "Anneler Gününü” kutladı. Ziyaret nedeniyle mahalle muhtarlarına teşekkür eden huzurevi sakinleri de, Anneler Günü"nde kendilerini yalnız bırakmayan heyete teşekkür etti.
Ziyaret hakkında bilgiler veren Fatih Mahallesi Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, annelerin Allah tarafından cennetle müjdelenmiş kişiler olduğunu ifade ederek, annelerin her şeye layık olduğunu söyledi. Annelerin toplumun geleceğinde çok önemli etken oluşturduğuna dikkat çeken Taşçıoğlu, “Annelerimizin bir dediğini iki etmememiz gerekmektedir. Onlar bizler için kutsal varlıklardır. Bir toplumun geleceğinde de önemli katkıları vardır. Çünkü eğitimli annelerin yetiştirecek olduğu geleceğimiz olan çocuklar bu ülkenin çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmesinde etkili olacaklardır. Bu düşüncelerle bütün annelerin anneler gününü kutluyor. Sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi Muhtarı Ertuğrul Öztürk, Aydın merkezde görev yapan mahalle muhtarlarının ilk kez böyle bir etkinliği gerçekleştirdiğine işaret ederek, “Mahalle muhtarları olarak böylesine önemli bir günde Aydın Huzurevi"nde kalan annelerimizi yalnız bırakmak istemedik. Böyle bir ziyaret gerçekleştirerek hem onların günlerini kutlamak hem de onlara bu önemli günde yalnız olmadıklarını ifade etmeyi amaçladık. Bence imkanı ve fırsatı olan herkes gelip burada kalan annelerimizi ve yaşlılarımızı ziyaret etmeli” diye konuştu.