Bayındır köyünde uzun süre görev yapan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski muhtar Mesut Güzel tarafından hazırlanan halı saha projesi nihayet tamamlandı. İl Özel İdaresi tarafından 40 bin TL"lik ödenek ile yaptırılan halı sahaya projeye hazırlayan eski muhtarın ismi verildi. İlçe Kaymakamı Caner Yıldız tarafından gerçekleştirilen halı saha açılışına Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, İl Genel Meclisi üyeleri ve köylü vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, “Biz Nazilli Kaymakamlığı olarak Muhtarlarımızın hazırladıkları projeler doğrultusunda köylerimize çeşitli yatırımlar yapmaktayız. Tabi bu arada gençlerimizin boş vakitlerini geçirebilecekleri spor ve halı sahalara da önem veriyoruz. Ödenek aktararak yapılmalarını sağlıyoruz. Bayındır Köyümüzde hizmete açtığımız halı sahanın önemi bizim için büyüktür. Çünkü, Kalp krizi sonunda genç yaşında ölen Muhtarımız Mesut Güzel köyüne halı saha kazandırabilmek için çok mücadele vermiştir. Bizde hali sahaya ismini yaşatmak için kendi adını verdik” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Bayındır Mesut Güzel Halı Sahası"nın açılışı Kaymakam Yıldız ve beraberindekiler tarafından yapıldı. Açılış sonrasında İlçe Kaymakamı Caner Yıldız ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık halı sahada hünerlerini sergilediler.