Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Yılmaz ve Genel Sekreter Alaattin Arslan 01-07 Mart Muhazsebeciler Haftası nedeniyle Aydın SMMMO Yönetim Kurulu başkanı Fettah Açan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.

Ziyarette Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, “Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler, Odamız üyelerine resmi işlemlerinde yol gösterici olarak hizmet vermektedirler. Başta, Maliye Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sanayi, ve Ticaret Bakanlığı olmak üzere tüm Devlet birimlerine vergi ve sosyal güvenlik bildirimleri ve diğer mali bildirimler ile ilgili veri akışı beyanlarının tanzimi ve gönderimi Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler tarafından takip edilmektedir. Bizim için çok önemli bir meslek grubu dahilindedir. Böylesi önemli bir günde, bizde sizlerle birlikte olmak istedik. Ben ve Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarım adına Muhasebeciler Haftasını kutluyorum.” dedi.

Aydın SMMMO Başkanı Fettah Açan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Yasasının Bakanlar Kuruluna sevk edildiği 1 Mart 1989 yılından bu yana, 01 Mart Muhasebe Günü ve 01-07 Mart tarihleri de Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır.” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette, kamuoyunda torba yasası olarak bilinen 6111 sayılı kanun hakkında önümüzdeki günlerde Aydın merkez ve ilçelerinde yer alan ticaret odaları, ticaret borsaları ve sanayi odası ile Aydın SMMMO üyelerinin katılımı ile bir bilgilendirme toplantısı yapılmasına karar verildi.