4+4+4 eğitim sistemiyle ilgili teklif Genel Kurul'da da tartışmalarla başladı. AK Parti'li Şamil Tayyar'ın Twitter üzerinden yazdığı '4+4+4 okulları değil meyhaneleri vurdu. CHP'li vekiller tam kadro Meclis'te' mesajı tansiyonu iyice yükseltti. Komisyon'dan kavgayla geçen 4+4+4 teklifi bu defa da Twitter'daki not yüzünden Genel Kurul'da tartışmayla başladı.

CHP'LİLER AK PARTİ'Lİ ŞAMİL TAYYAR'DAN ÖZÜR BEKLİYOR

CHP'liler AK Parti'li Şamil Tayyar'dan Twitter mesajı nedeniyle özür dilemisini istedi. Özür gelinceye kadar da sıralara vuracaklarını belirttiler. Meclis Başkan Vekili Sadık Yakut CHP'liler protestodan vazgeçmeyince görüşmelere bir süre ara vermek zorunda kaldı.

"ONU YAZAN ŞEREFSİZDİR!"

CHP'li Muharrem İnce, AK Parti'li Şamil Tayyar'ın Twitter'da yazdığı mesaj için AK Parti sıralarına doğru, 'Onu yazan şerefsizdir!" diye bağırdı. Ardından da tüm partiler Tayyar'ın mesajını kınadığını belirtti.

"4+4+4 HATRINA CEVAP VERMEYECEĞİM!"

Tüm bunlar yaşanırken Şamil Tayyar, '4+4+4 hatrına bunlara cevap vermeyeceğim. Daha önce de meyhane ile ilgili twitler atmıştım neden onlara cevap vermediler. Twitter üzerinden yanıt versinler, neden Meclis çalışmalarını engelliyorlar' dedi.