Trabzonspor Başkanı Sadri Şener “Keyif olsun diye imza toplanmaz” dedi. Böyle bir şeye ihtiyaç görmediğini belirten Şener, “Meraklısı varsa imza toplar. Seçim yapılır” diye konuştu. Şener, Olağan Genel Kurul"a seçim maddesi koydurmayı düşünmediklerini belirterek şöyle konuştu: “Seçim maddesi koydurmak isteyenler bu beklentilerinin nedenini söylerlerse iyi olur. Keyif olsun diye seçim yapılmaz. Bir ihtiyaçtan yapılır. Şu anda ben böyle bir ihtiyaç görmüyorum. İllaki seçim yapmak isteyenler var ise bunun belli bir maddeleri var. İmza toplayabilirler, meraklısı var ise yapılır. Taliplisi var ise yaparlar. Ben Mali Genel Kurul"da kulübün mali tablosunu anlatma fırsatı bulacağım.

Biraz borç çok diyorlar. Ben yok diyorum. O var diyor. Borcu tarif edelim diyorum, yine olmuyor. Gelirlerimi hiç kimse saymıyor. Nedense herkes borca bakıyor. Kongre"de bunları anlatma imkânına sahip olacağım. Trabzonspor"un büyüklüğünü anlatacağım. Trabzon"un 100 milyon TL"lik bütçesi bana göre 200 milyon TL olmalı. Real Madrid"in 400 milyon Euro borcu var. F.Bahçe"nin bilmem ne kadar borcu var. Karşılıksız borç olmaz. Bu olur ise kötü. Bizim borçlarımızın karşılığı var.

HATALAR YAPTIK

Transferde hata payı yüzde 15-20"yi geçmemelidir. Biz de hata yapmışızdır. En küçük oyuncudan en büyük oyuncuya kadar alınan bütün futbolcular mutlaka lisanslı antrenörlerin tavsiyesi üzerine alınmıştır. Kimse kendi kafasına göre oyuncu almamıştır, alamaz, yani öyle biri bizim yönetimde yok. Bizler sadece amatörce bu iyi oynuyor, şu kötü oynuyor deriz.”/vatan