Muhalafette Ankara bilmecesi! Telefonla arayıp randevu istedi

Hande Fırat şu bilgileri paylaştı:
Elimdeki son dakika bilgilerini söyleyeyim. Hem İYİ Parti hem de CHP bu işbirliğinin bu hafta başına kadar netleşeceğini ifade ediyor. Cumartesi günü Akşener ile Kılıçdaroğlu'nun biraraya gelmesi bekleniyor. Özellikle CHP'li üst düzey isimlerden aldığımız bilgileye göre bu görüşme cumartesi günü yapılacak. Meral Akşener CHP Genel Merkezi'ne gideceği yönünde bir bilgi var.
Diğer taraftan sadece Akşener değil, en merak edilen isimlerden birisi Mansur Yavaş da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan randevu talep etti. O görüşme de Meral Akşener görüşmesinden önce yapılacak gibi görünüyor. Bu durumda, hali hazırda Kılıçdaroğlu'nun kafasında ve önündeki isim Mansur Yavaş. Birtakım çalışmalar, anketler de yapılmış durumda. Mansur Yavaş olmazsa, başka isimler o zaman gündeme gelecek.
İKİ PARTİNİN MANSUR YAVAŞ İSMİNDEN UZAKLAŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ
Bugün kulislerde CHP'de Ankara adaylığı Cengiz Topel Yıldırım isminin ön plana çıktığı konuşuluyordu.
MANSUR YAVAŞ KONUŞTU
Habertürk TV'ye konuşan Mansur Yavaş, yerel seçimlerle ilgili olarak aday olup olmayacağı tartışmalarına ilişkin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu arayarak randevu talep ettiğini ve yanıt beklediğini söyledi





Tel : 0256.226 61 64 | Faks : 0256.226 61 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim