Aydın, yaptığı açıklamada, Köşk ilçesine bağlı Koçak Köyü ile Akçaköy arasında bulunan Başdeğirmen mevkisinde düzenlenen piknikli toplantıda, din görevlilerinin hem eğlendiğini hem de sorunlarını dile getirdiklerini belirtti. 
     Görevleri ve yaz dönemi Kur'an kursları dolayısıyla din görevlilerinin yaz tatiline çıkamadığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti: 
     ''Büyük bir özveriyle çalışan din görevlileri ile her ay bir araya geliyoruz. Aşırı sıcaklara rağmen görevlerini aksatmadan yerine getiren imam ve müezzinler için bundan sonra da her ay değişik aktiviteler yapacağız. Toplantıda İlçe Müftülüğünü ilgilendiren idari konularda görüş alışverişinde bulunduk. Yeni çıkan yönetmelik ve genelgeler üzerinde anlayış birliğini sağlamak amacıyla konuşma yaptık. Görevlilerimizin istekleri doğrultusunda, birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışmayı, kaynaşmayı daha iyi sağlamak amacıyla bu ay olağan toplantımızın daha güzel geçmesi için Başdeğirmen piknik bölgesinde düzenledik. Yenipazar'da görev yapan diyanet görevlilerimiz neşeli bir gün geçirdi. Herkesin memnun kaldığı bu tür toplantılarımız her ay değişik yerlerde devam edecek.''