Kuyucak Kaymakamı Nuri Özder, Horsunlu Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, Kuyucak Müftüsü Bilal Başoğlu, Nazilli Müftüsü H. Hüsnü Sula, Cami İmamları ve Müezzinleri, Kur"an Kurslarına katılan öğrenciler ile velilerin izlediği maçlarda birinciliği Yöre Pamuksan Cami Kur"an Kursu, ikinciliği Horsunlu Zekibey cami takımı alırken Kuyucak Fatih Cami takımını tek golle geçen Gencelli Köy Cami takımı 3. oldu. Birinci olan takıma birincilik kupası, teşekkür plaketi ve birer altın madalya verilirken 2. ve 3. takımlara plaket ve gümüş ve bronz madalyalar verildi.
Törende konuşan Turnuva sponsoru Pamukören Belediyesi Halı Saha Tesisleri İşletmecisi Ahmet Gülsever; “Sporun bölgemizde gelişmesi için 4 yıldır büyük mücadele vermekteyim. Gençlerimizin yetenekli olmaları mücadele etmemi artırıyor. Ayrıca Pamukörenspor"un antrenörlüğünü yapmaktayım. Bu gençlerin elinden tutarak profesyonel liglere taşınması ve altyapının gelişmesi konusunda destek bekliyorum” dedi. Kuyucak Müftüsü Bilal Başoğlu “Dostluk ve kardeşlik adına yapılan ve her yıl düzenlenen bu turnuvamız bir kez daha çok güzel geçti. Yaz Kur"an Kurslarına katılan öğrencilerimizin spor yaparak heyecan yaşamalarına hepimiz ortak olduk. Tüm takımlara çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kuyucak Kaymakamı Nuri Özder de, “Spor yapan bu gençlerimizi görmek çok güzel bir olay. Geleceğimiz olan gençlerin iyi ortamlarda spor yapmalarını sağlamak için gerekli çalışmaları yapacağız. İlçe Müftülüğümüze ve tesis işletmecisi Ahmet Gülsever"e ortaklaşa düzenledikleri bu turnuva nedeniyle kendilerine ve turnuvaya katılan herkesi kutluyorum” diye konuştu.