Aydın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesi tarafından Karya Tesislerinde iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Vali Kerem Al, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öğüş, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, Vali Yardımcıları Halil Canavar ve Hayrettin Çiftçi, daire müdürleri, esnaf odaları temsilcileri, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Müftülük personeli, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Samimi ve kaynaşmanın sağlandığı bir ortamda gerçekleşen bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde Akşam Ezanı’nın okunması ile iftar açıldı. Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in Ramazan mesajı ve Türkiye Diyanet Vakfı hizmetlerinin tanıtım sinevizyonu izlendi.

İftar sonrası bir açıklama yapan İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, teşriflerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti. İftar yaptırmanın faziletinden, zenginle fakirin bu yemeklerde buluşturulmasının öneminden söz eden Kocaoğul, Diyanet İşleri Başkanlığı’nca bu yılki Ramazan ayının temasının ‘Selamlaşma’ olarak belirlenmesinin öneminden söz etti. Kocaoğul, İl Müftülüğü olarak yapılan hayri faaliyetlerden bahsetti.

Aydın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeği Muğla İl Müftüsü Hasan Başiş’in yemek duası ile son buldu.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png