Aydın İl Müftülüğü, Ramazan ayı dolayısıyla kurduğu iftar sofrasında Aydın Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası öğrencileri ile Kur'an Kursu talebelerini buluşturdu.

Aydın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle Aydın Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası öğrencileri ile Umurlu Bölge Yatılı Kur'an Kursu talebelerine iftar yemeği verildi. Ay-Mendo tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Müftülük personeli, Aydın Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası ile

İsabeyli 80. Yıl Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası öğrencileri ve Umurlu Bölge Yatılı Kur'an Kursu öğrencileri katıldı.

İftarda konuşan İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, "Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz en anlamlı iftar programına katıldım. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Yetiştirme yurdu öğrencileri ile Kuran Kursu öğrencilerini bundan böyle kardeş ilan ediyorum. Böyle anlamlı bir ortamda çocuklarımızı buluşturup kaynaştırmaktan dolayı da mutluluk duyuyorum " dedi.

Aydın Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası öğrencileri ile Kur'an Kursu talebelerinin şenlendirdiği ve kaynaşma ortamı bulduğu iftar programı İl Müftü Yardımcısı Necati Topaloğlu'nun yaptığı İftar Duası ile son buldu. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png