1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü Didim"de her yıl olduğu gibi bu yılda Didim Merkez Camii önündeki alanda kutlandı. Kutlamalar için alanı dolduran yüzlerce sivil toplum örgütü ve siyesi parti temsilcisiyle işçileri, büyük bir coşku içerisinde 1 Mayıs"ı kutlarken; alanın ortasında bulunan Didim Merkez Camiinin inşaat halindeki yeni binasının çatısında onları izleyen birisi vardı.
1 Mayıs"larda başta Büyükşehirler olmak üzere geçmiş yıllarda bir çok bölgede olayların yaşanması Didim İlçe Müftüsü Celil Karaca"yı kutlamaların caminin önünde yapılması nedeniyle tedirgin etti. Kutlamaları başından sonuna kadar inşaat halindeki camiinin çatısında izleyen Müftü Karaca, tedirgin gözlerle alanda olup bitenleri kuşbakışı takip etti.
Didim"deki 1 Mayıs kutlamalarında her hangi bir olumsuzluğun yaşanmaması hem geniş güvenlik önlemleri alan güvenlik güçlerini hem de İlçe Müftüsü Celil Karaca"yı rahatlattı. Yaklaşık 1 saat süren kutlamaları inşaat halindeki caminin tepesinden izleyen Müftü Karaca, kutlamaların sona ermesinin ardından caminin çatısından inerek, günlük mesaisine devam etti. -iha