Kuşadası'nda 21 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Korumar Hotel De Luxe'ün 2 gece üst üste gerçekleştirilen personel gecesi ilginç görüntülere sahne olurken, otel müdürleri çalışanlara kendi elleriyle servis yaptı ve otelde 10 yıl ve üzeri çalışma süresini dolduranlara onur plaketi verildi.
1990 yılında yüzde yüz misafir ve çalışan memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermeye başlayan Korumar Hotel De Luxe"ün personel gecesine çalışanların yanı sıra, çalışan yakınlarından oluşan toplam 370 kişi katıldı. İki gün peşpeşe düzenlenen personel gecelerinde bir araya gelen otel çalışanlarından Cengiz Aşıcı , Günay Behit , Yahya Toköz Faik Hazar , Taşkın Daştan , Serkan Egemen , Ömer İyi , Barış Büyüktanır onur plaketi ile ödüllendirildi.
Plaket töreninde konuşan Korumar Hotel De Luxe Genel Müdürü Tacettin Özden, otellerindeki hizmet ve servis standartlarının çok yüksek olduğuna dikkati çekerek, bunun da her yönden mutlu olan personel sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Özden, “Korumar ailesi olarak bu geceyi iple çektim. Uzun zamandır düzenlemediğimiz personel yemeğini bu sene yaptık. Bunun için çok mutluyum. Önümüzdeki yıllar da da bu gecemizi düzenleyeceğiz ve o geceleri de iple çekeceğim. Korumar olarak başarılı bir sezon geçirdik. Malum Kuşadası"nın, Türkiye"nin bir çok sorunu olması açısından yinede biz Korumar Otel olarak iyi bir sezon geçirdik. Bunun için hepinizi kutluyorum. Önümüzdeki sezonlarda da çıtayı yükselterek daha iyi yerlere geleceğiz” şeklinde konuştu.