AYDINPOST İSTİHBARAT-Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut İlgeç'in yol vermeme tartışması sonrasında tartaklandığı iddia edildi.

Olay sonrasında hareketli anların yaşandğı bildirilirken trafikte ilerleyen Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut İlgeç ile komiser olduğu öğrenilen Ali Bağ'ın üç kişiyle tartıştığı belirlendi. Tartışma sırasında  üç kişinin saldırısına uğradığını iddia eden İlgeç ve Bağ, şahıslar hakkında şikayetçi olurken her iki tarafta sorgulamaları yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen üç kişinin de durumlarının elverişsiz olduğu gerekçeiyle ifadeleri alınamadı. Emniyet müdür yardımcısı ve komiserle tartışarak tartaklama girişiminde bulunduğu iddia edilen şahısların yakınlarının da, sabahleyin suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. 

Kavgaya karışan ve Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut İlgeç'in davacı olduğu şahısların da isimleri açıklandı. Feysel Güler (28), Mazhar Güler (27), Rahmetullah Güler (26)'in kavgada İlgeç'le çalıştıkları inşaatın önünde kavga ettikleri bildirildi.
 
Öte yandan şüphelilerden birini daha önce PKK'ya övücü hareketlerde bulunmaktan dolayıda dosyasının bulunduğu ortaya çıktı.
 
Şüphelilerin saat 13.30'da Savcılık tarafından ifadelerinin alınacağı bildirildi.
 
Savcılıkta ifadeleri alınan saldırganların tutuklandığı öğrenildi.