Edinilen bilgiye göre; dün gece saat 02.30 sıralarında Aydın Devlet Hastanesi bahçesinde rutin devriye görevlerini yürüten özel güvenlik ekipleri, binanın Hastaneler Caddesine bakan kısmında kalan bahçede yerde yatan bir kişinin olduğunu fark etti. Yaralı olduğu anlaşılan şahsa ilk önce Acil Servis ekipleri müdahale ederken, daha sonra yoğun bakım ünitesine kaldırılan C.K., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı.

Yapılan araştırmada şahsın nöroloji hastası olduğu ve nöroloji servisinde yer bulunamaması nedeniyle 1. katta bulunan dahiliye servisinde tedavisinin sürdüğü anlaşıldı.

C.K"nin yanında refakatçi olarak kalan torunu R.K., gece saat 01.30 sıralarında dedesinin yanında bulunan boş yatağa yattığını, saat 02.15 sıralarında odanın içerisindeki koşuşturma sesleriyle uyandığını ifade etti. Dedesinin yatağında olmadığını o anda fark ettiğini beyan eden R.K., pencereden baktığında dedesini yerde yatar vaziyette gördüğünü belirtti.

Tedavi gördüğü hastanenin penceresinden atlayarak intihar eden C.K"nin cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.