Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Pepsi ile yaptığı reklam anlaşması ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Azra Akın ile kamera karşısına geçtiği filmde yaptığı 'Moon walk' ile ses getiren Diva, 2 filmlik anlaşma için 800 bin TL peşin para almıştı. Dedikodulara göre ise firmanın yetkilileri; Ramazan ayında yeni bir reklam filmi için hazırlıklara başladı. Filmde ise Azra Akın'a yer verilip Bülent Ersoy'a yer verilmemesi kararı alındı.

KESİN KARAR YOK
Firmanın bu kararı, farklı tepkilere yol açtı. Bülent Ersoy ise bu haberleri yalanladı. Diva, olayı kendine has tarzı ile yorumladı: "Tövbe tövbe... Mübarek 3 aylara girdik. Böyle mübarek bir vakitte yalan söylemek çok günahtır." Firma yetkilileri de konuya açıklık getirdi: "Bülent Ersoy ile sadece bir kampanya için anlaşmıştık. Ramazan'da çekeceğimiz filmde kendisi rol alabilir. Henüz reklam filmine ve rol alacak isme karar verilmedi."

AVŞAR KIZI'NI BiLE SOLLADI
İçecek firmasının yetkilileri Hülya Avşar ve Seda Sayan gibi ünlü isimlerin rol aldığı reklam filmleri arasında en çok Diva'lı filmin konuşulduğunu söylüyor.
Saklambaç