Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Fragmanda klasik Mortal Kombat müziği "Techno Syndrome" kullanılmış.

Mortal Kombat 11 çıkış fragmanı!

Mortal Kombat 11 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 23 Nisan'da çıkış yapacak. Oyunun fiyatları, Premium sürümün içeriği, ön sipariş bonusu ve tanıtım yazısı:

PS Store Standart Sürüm - 299,00 TL

PS Store Premium Sürüm - 459,00 TL

Xbox Store Standart Sürüm - 352,50 TL

Xbox Store Premium Sürüm - 554,00 TL

Nintendo eShop Standart Sürüm - $59.99

Nintendo eShop Premium Sürüm - $99.99

Steam Standart Sürüm - 102,00 TL

Steam Premium Sürüm - 144,00 TL

Kombat Pack (6 yeni indirilebilir içerik oynanabilir karakteri, indirilebilir içerik karakterlerine bir hafta erken erişim, 7 kaplama ve 7 teçhizat seti)

Ön Sipariş Bonusu;

Shao Kahn

MK, ikonik serinin son halkasında her zamankinden daha iyi bir şekilde geri dönüyor. Tamamen yeni Özel Karakter Varyasyonları, dövüşçüleri kendinize özgü bir hale getirmeniz için size eşsiz bir kontrol olanağı sunuyor. Yeni ve geri dönen Klasik Dövüşçülerden oluşan kadrosuyla birlikte Mortal Kombat'ın etkileyici sinematik hikaye modu 25 yılı aşkın bir süre önce başlayan destansı hikayeyi devam ettiriyor.

Neredeyse sonsuz özelleştirme seçeneğinin bulunduğu sistem, oyunculara daha fazla kontrol veriyor ve şimdiye kadarki en derin ve kişiselleştirilmiş deneyimi sunuyor. Oyuncular oyunu oynayarak kazanabilecekleri geniş bir Kostüm, Teçhizat, Özel Yetenek, Giriş ve Zafer Animasyonu, Sataşma ve Brutality yelpazesinden faydalanarak dövüşçülerini özelleştirebilir.

Zamana müdahale eden Kronika'nın sadık uşağı güçlü Geras gibi yeni karakterlerin yanı sıra hayranların çok sevdiği Baraka, Raiden, Skarlet, Scorpion, Sonya Blade ve Sub-Zero gibi eşsiz yetenek ve Fatality hareketlerine sahip karakterlerden oluşan dövüşçü kadrosundan seçiminizi yapın. Mortal Kombat 11'de Sonya Blade'i UFC şampiyonu, Olimpiyat madalyalı WWE süper starı Ronda Rousey seslendiriyor.

Yeni bir sinematik hikaye moduyla 25 yılı aşkın bir süre önce başlayan destansı hikayeyi devam ettirin. Oyuncular, Raiden ile zamanın başlangıcındaki varoluşun yaratıcısı Zamanın Koruyucusu Kronika'yı karşı karşıya getiren bu zaman büken yeni hikaye anlatımında geçmişte ve şimdiki zamanda yer alan pek çok karakteri kullanabilecek.

Gelişmiş grafikler ve animasyonlar ile şimdiye kadar eşi görülmemiş vahşi dövüşlere şahit olun.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU