Baros'un yanına süper bir yıldız almayı planlayan Cimbom, Valencia'dan sezon sonunda ayrılacak olan Morientes'le yıllık 2 milyon Euro'ya anlaşmaya vardı
Ligde Avrupa hesapları yapan Galatasaray bir yandan da gelecek sezon için kolları sıvadı. Milan Baros'un yanına süper bir yıldız daha almayı planlayan Sarı-Kırmızılı kulübün Valencia'nın dünyaca ünlü yıldızı Fernando Morientes'i transfer listesinin ilk sırasına aldığı öğrenildi. 2 sezondur bu futbolcunun peşinde olan Galatasaray'ın sezon sonunda ayrılacak olan Morientes'le yıllık 2 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığı belirlendi. İspanyol golcüyle Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in görüştüğü ve randevuyu Kewell'ın ayarladığı öne sürüldü. Görüşmede iki tarafın prensip anlaşmasına vardığı gelen bilgiler arasında.

Fernando morientes kimdir?
1976 doğumlu ve kariyeri başarılarla dolu. Valencia'dan önce hep Real Madrid, Monaco ve Liverpool gibi üst düzey takımlarda oynadı. Bu sezon David Villa ve Pablo Hernandez'den formayı kapamayınca sadece 7 karşılaşmada oynayabildi. Morientes Liverpool'da da düş kırıklığı yaratmıştı.