Köprübaşı otopark meydanında gerçekleşen konsere çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu yaklaşık 5 bin kişi izledi. 
Konseri izleyenler arasın Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve eşi Zümrüt Özekmekçi, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı ve Levent Tuna, Söke Belediye Meclis Üyeleri, CHP Söke İlçe Başkanı Av. Osman Ünsal ve CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, davetliler de yer aldı. 
21.30'da başlayan konserde sevilen şarkılarını söyleyen Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Söke'den dünyada savaşların son bulması için dilekte bulundu. Konser alanında şarkılarla coşan Mor ve Ötesi hayranları doyasıya eğlenirken, Mor ve Ötesi'nin konserin sonunda seslendirdiği 'Daha Mutlu Olamam' isimli şarkıyı binlerce izleyici dev bir koro halinde seslendirdi. Söke'de olmaktan çok mutlu olduklarını ifade eden Mor ve Ötesi grubu, kendilerini Sökeli sevenleri ile
buluşturan Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'ye teşekkür ettiler. Grubu konser sonrası kulislerinde ziyaret ederek kutlayan Başkan Necdet Özekmekçi, kendilerini Söke'de görmekten mutlu olduklarını söyledi. 
Uzun süredir inzivaya çekilen Mor ve Ötesi Söke konseri ile suskunluğunu bozarken, 2008 Eurovision yarışmasında Türkiye'yi temsil eden grup 17 Eylül'de Kiev, 23 Eylül'de ise Ankara'da konserlerine devam edecek. 
Söke 8. Pamuk festivali ve Kurtuluş etkinlikleri kapsamında Grup Model, Dolapdere Big Gang, Söke THM ve TSM Koroları ile final gecesinde Nilüfer sahne alacak.