Eurovision'da ilk sınavını başarıyla veren Mor ve Ötesi çok iddialı konuştu. "Seksi şov" yapmayacağız diyen grup üyeleri izleyicinin kendilerini seksi bulduğu iddiasındalar.
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yapılan 53. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Mor ve Ötesi grubu iddialı mı iddialı... Grup üyeleri, kendilerini izleyenlerin onları çok seksi buldukları inancındalar...

Grubun gitaristi Kerem Özyeğen, finale kalmama gibi hiçbir endişe taşımadıklarını, yarınki finalde Türkiye'nin en büyük rakibinin Bosna-Hersek olduğunu belirtti.

BİZİ SEKSİ BULUYORLAR

Finlandiya'yı kendilerine rakip görmediklerini belirten Özyeğen, "Eurovision çok güzel bir organizasyon. Biz birçok ülke gibi seksi şov yapmıyoruz, ama bizi seyreden genç kızların Mor ve Ötesi grubunu seksi bulduklarına inanıyorum" dedi.

BULGARİSTAN SÜRPRİZ OLDU

Grubun vokalist ve gitarcısı Harun Tekin de Türkiye'nin finale yükseleceğinden emin olduğunu söyledi. Bulgaristan'ın finale yükselmesini "çok büyük sürpriz" olarak değerlendiren Tekin, Malta'nın elenmesini ise "garip" olarak yorumladı.

TÜRKÇE TARTIŞMASI BİTECEK

Eurovision Şarkı Yarışmasını "büyük bir karnaval" ile karşılaştıran Tekin, ''Türkçe sözlü, İngilizce sözlü şarkı tartışmasına, elde edeceğimiz iyi bir sonuçla son vereceğimize inanıyorum. Bize oy veren ve verecek olan kişilere çok teşekkür ediyorum, herkesin başımızın üzerinde yeri var" dedi.

GARANTİ OYUMUZ VAR
Burak Güven ise Eurovision ve bugüne kadar yaşadıklarını şöyle dile getirdi:

"Puanlamada yeşil odada çok rahat davrandık. Heyecan yaşamadık. Her şey olabilirdi. Türkiye için çok iyi oldu. Türkiye Eurovision'da garanti oyu olan ülke aslında. Finaldeyiz, mutluyuz, eğleniyoruz, gülüyoruz, finalde de yüzümüz gülerek eğleneceğiz. Rahat ve mutluyum."

ARNAVUTLUK'A SEVİNDİK

Kerem Kabadayı ise en çok Arnavutluk'un finale yükselmesine sevindikleri söyledi. Kabadayı, "Arnavutluk ekibi, Eurovision'da en samimi ve en iyi görüştüğümüz ekip. İstanbul'da zaten kendilerini misafir etmiştik. Azerbaycan'ın yeri tamamen ayrı bizim için. Yunanistan, Azerbaycan, Arnavutluk, Makedonya, Bosna-Hersek gibi ülkelerin bizim bağlantı kurabileceğimiz ülkeler. Bizim tanıtım turunda gezdiğimiz 7 ülkenin 6'sı finale hak kazandı. Bu da bizim için büyük bir avantaj. Burada eğleniyoruz, çok mutluyuz" dedi.