Hafta sonu tatili için Kuşadası'na gelen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, bir mobilya mefruşat mağazasının açılışına katıldı.
Açılışa, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün yanı sıra Aydın Valisi Mustafa Malay, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, İlçe Belediye Başkanı Fuat Akdoğan ve İlçe Emniyet Müdürü Şenol Zeybek ile Aydın ve Kuşadası'nda siyaset ve turizm dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Mağazanın açılışında bir konuşma yapan Bakan Gönül, "Sayın Erdem ve Sayın Eser, siyaset dışında ticaretle de uğraşıyor ve Kuşadası'na son derece modern bir mobilya mağazası kazandırdılar. Hayırlı
olmasını diliyorum. Bu modern mağazanın Kuşadası'nın gelişimine önemli bir kalite getireceğine inanıyorum. Ben, Kuşadası'nda bulunan yazlığımın perdelerini buradan aldım ve çok memnun kaldım. Herkese ve Kuşadası'na hayırlı olsun" dedi.
Konuşmaların ardından Bakan Gönül, Vali Malay ile birlikte AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ile AK Parti Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser'in ortağı olduğu mağazanın açılış kurdelesini kesti. Mağazada bir süre gezen Bakan Gönül, daha sonra Kadı Kalesi Mahallesi'ndeki İdareciler Sitesi'nde bulunan yazlığına gitti.