Antalya Starlight Otel’de düzenlenen toplantıya Mondial motosiklet, bisiklet ve yedek parça bayilerinin tamamı katıldı. Toplantıda şirketin satış ve pazarlama faaliyetleri, müşteri hizmetleri uygulamaları ve hedef politikaları konularında yetkili satıcılara bilgiler verildi.
Toplantıda konuşan Mondial Genel Müdürü Faysal Takmaklı, şirketin gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla hızlı büyümesini sürdürdüğünü söyledi. Mondial ürün çeşitliliğinin sürekli artırdığına dikkat çeken Takmaklı, “Uğur Şirketler Grubu’nu uluslararası arenada güçlü kılan, onu rekabetçi yapan en önemli faktörlerden birisi iç piyasada hep beraber imza attığımız büyük başarılardır” dedi.
Uğur Şirketler Grubu Yurtiçi Satış Direktörü Erdoğan Ulaş da, Mondial’in 2005 yılında kurulduğunu ve o tarihten bu yana sektöründe lider marka olduğunu hatırlatarak, “Bu başarının mimarları yetkili satıcılarımızdır. Yenilik yoksa gelişim de yoktur ilkesiyle ürünlerimize değişim ve gelişimler uygulayarak yetkili satıcılarımızın ve tüketicilerimizin beğenisine sunduk. Aynı zamanda ürünlerin işlevlerini ve kalite standardını artırarak markamızı en üst seviyede tutmak temel hedefimizdir” ifadelerini kullandı.
Müşteri hizmetleri yapılanmasında önemli gelişmeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Uğur Şirketler Grubu Pazarlama Müdürü Mustafa Gökçe ise, müşteri memnuniyetini sürekli artırmak için çalıştıklarını, tüm stratejilerinin temelinde üstün kalite, marka ve güvenilirliği geldiğinin altını çizdi. “Yetkili satıcılarımıza ve yetkili servislerimize kazandırdığımız sürece biz de kazanıyor, yaşıyor ve yaşatıyoruz” diyen Gökçe, “Bunu başarmak için tüketicilerimizin mutlak memnuniyetini temel misyonumuz olarak belirledik. Sektörün rekabetçi koşullarında misyonumuzu gerçekleştirmede ve kuruluş yılımızdan bu yana lider konumda yer almamızda göstermiş oldukları emek ve destekleri için yetkili satıcılarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
Toplantının son gününde ise Sinan Özen konseri ile eğlence dolu bir kapanış yapıldı.