Bundesliga ekiplerinden Köln"de huzursuz günler geçiren ve yapılan resmi açıklama sonrası Alman takımıyla yolu ayrılan Mondragon"un Galatasaray"a haber gönderdiği öğrenildi.

Radyospor"dan Özgür Sancar"ın edindiği bilgiye göre Mondragon, Galatasaraylı dostları vasıtasıyla Sportif Direktör Adnan Sezgin"le temas kurdu ve Galatasaray"a dönmek istediğini söyledi.

GALATASARAY KABUL ETMEDİ

Konuyu yönetime ve teknik heyete ileten Sezgin, kısa bir süre sonra Mondragon"u arayarak, 39 yaşındaki kalecinin bu talebine olumlu yanıt veremeyeceklerini açıkladı.

Köln"le yollarını resmen ayıran Mondragon"un, Galatasaray"dan ret yanıtı alması üzerine ABD'nin Philadelphia Union takımıyla temaslarını hızlandırdığı öğrenildi.

YA SERDAR YA DA SİNAN

Gençlerbirliği maçının ardından devre arasında kaleci transferi yapma düşüncesini netleştiren Galatasaray Yönetimi"nin, Standart Liege takımında forma giyen Sinan Bolat ile Gençlerbirliği"nin tecrübeli file bekçisi Serdar Kulbilge için temaslarını yoğunlaştırdığı bildirildi.

Galatasaray"ın ilk yarının bitmesinin ardından Genclerbirliği yönetimiyle Serdar için pazarlık masasına oturacağı kaydedildi.