Önceden plansız ve projesiz gelişigüzel yapılan yol ve kaldırımlara el atan Kuşadası Belediyesi Adnan Menderes, Candan Tarhan, Yüksel Yalova Bulvarları ve Yıldırım Caddesi ile ara sokakların yol ve kaldırımlarını yeniliyor.
Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün, Kuşadası"nın yıllarca süren yol ve kaldırım kabusunu sona erdirmek için çalıştıklarını belirterek, “Bu kapsamda Adnan Menderes Bulvarı için oluşturulan projesine göre kaldırımlar yeniden yapılıyor. Cuma Pazarının bulunduğu Candan Tarhan Bulvarında ise yol tüm alt yapı çalışmaları ile yeni projesine göre düzenleniyor. Yüksel Yalova Bulvarında da yeni kaldırım yapımı olanca hızıyla devam ediyor. Yıldırım Caddesi ve bu caddeye bağlı sokaklarda ise yollar tamamen yenileniyor. Bu alanda Aydem, Telekom ve Belediye alt yapı ekipleri de gerekli tesisatlarını yeniliyor. Alt yapı çalışmalarından sonra zemin kaplamaları yapılacak” dedi.
Başkan Altungün, çok kısa sürede tamamlanması beklenen çalışmalar sonunda plan ve projelerine göre kaldırım ve yolların modern bir şekilde hizmete sunulacağını açıkladı. iha