Sabah saatlerinde sahilde gezintiye çıkan vatandaşlar tarafından kayalıklarda bulunan ceset polise haber verildi. Olay yerinde inceleme yapan polis kadına ait olduğu sanılan bir çanta ile bir de kask buldu. Genç kadının neden öldüğü henüz belirlenemedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Cesedin akıbetini Adli Tıp Raporu belirleyecek
Kadıköy Moda Sahili'nde sabah saatlerinde ölü olarak bulunan Meryem Dalğa'nın (23) ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nda belirlenecek.
Sabahın erken saatlerinde gezintiye çıkan öğrenciler tarafından kayalıkların arasında bulunan cesetin yanında kadın çantası ile motorcuların kullandığı kask bulunmuştu. Meryem Dalğa'nın kayalıklar arasındaki cesedi polis incelemesinden sonra önce Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Hastane morgunda cumhuriyet savcısı tarafından inceleneceği öğrenilen cesedin daha sonra Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.
Bu arada, cesedin yanında bulunan 'kaskın' sırrı çözülemedi. Kask, polis ekipleri tarafından incelenmek üzere götürüldü.
Öte yandan, polise bilgi veren Dağla'nın bir yakını, Meryem Dağla'nın çalıştığı iş yerinin bir süre önce kapandığı ve iş aradığını söylediği öğrenildi.