İstikbal Mobilya"nın Ege Bölgesi Ana bayiliği görevlerinin yanında Aydındaki 3 bin metrekarelik büyük metrajlı mağazalarında yaptıkları değişik kampanyalarla tüketicilerini şaşırtmaya devam ediyor….

Havaların ısınmasıyla birlikte mobilya sektöründe faaliyet gösteren Helezon Mobilya yaptığı çok cazip ve değişik uygulamaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

3 yıldır Aydın"da İstikbal mobilya ürünleriyle buluşturan Aydın-Muğla karayolu üzerindeki Anemon oteli yanındaki Helezon Mobilya, ilk günden itibaren birbirinden cazip fiyatlarıyla tüketicilerine hizmet veriyor.
3 bin metrekare kapalı alanıyla birbirinden farklı modellerle mobilya tüketicilerine hitap eden Helezon Mobilya, mağaza içerisinde Aydın" da bir ilki gerçekleştirerek “Fırsat Reyonu” adıyla aynı mağaza içerisinde yeni bir bölüm oluşturdu.
Fırsat reyonu uygulamasıyla ilgili olarak konuşan Helezon Mobilya"nın deneyimli Satış Müdürü Murat Parsan, “Bilindiği üzere İstikbal, sektörde tüketicilerin en çok tercihi ettiği marka. Böylesine güçlü bir markanın ürünlerini uzun yıllardır Aydınlı tüketicilerin beğenisine sunduklarını ama bu yeni uygulamaları olan Fırsat reyonu uygulamasında bir çok üründe %50 % 60 ve hatta % 70" e varan oranlarda indirim yaparak sattıklarını bunun yanı sırada her ay farklı üründe özel bir fiyat belirleyip tüketicilerin beğenisine çok cazip rakamlara satışa sunduklarını, 17 yıldır İstikbal Bölge bayisi olmamızın sağladığı avantajları bizler de müşterilerimize yansıtıyoruz” diye ifade etmiştir.

İlgiden çok memnun

Aydınlı tüketicilerin gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını kaydeden Parsan, “Aydın halkı mağazamıza ve ürünlere büyük ilgi gösteriyorlar. Bu da işimizle ilgili ne kadar doğru bir karar alıp uygulamaya koydukları yönünde kendilerine fikir verdiğini, bu tarz yenilikleri Aydın halkına sunmaya devam edeceğiz” dedi. Parsan son olarak, “Helezon Mobilya"da asıl patron müşteridir” diye konuştu.

Helezon Mobilya, Aydın-Muğla karayolu üzerinde Anemon Otel yanında.

Aydınpost Özel