Hamile olan her kadının aşerme isteği kaçınılmaz bir gerçek. Emma Veness de 26 yaşında ve 7 aylık hamile. Genç kadının aşerdiği şeyler ise alışılmışın dışında. İngiltere'de yaşayan Veness, mobilya cilası yiyerek rahatlıyor.

Az sayıda insanda görülen yeme bozuklupu sebebiyle günde 3 kez mobilya cilası aşeren Veness, bebeği için endişelenmeye başlayınca doktora gitmeye karar vermiş.

Küçüklüğünde de yenilmesi zararlı maddeleri yemesiyle başlayan hastalığı, hamileliğinde tekrarlayarak genç kadını günde 2 ya da 3 kutu mobilya cilası yemeye yöneltmiş.

"Annem ve eşim bu durumdan çok rahatsız olmuş durumdalar. Televizyonun tozunu alırken kendimi cilayı yerken buluyorum. Çok garip bir şey ve durduramıyorum.

İnsanların canı çikolata, şeker çeker. Ben ise cilaya aşeriyorum" diyen Vaness'e, doktoru bu alışkanlığı bırakmasını söylemesine rağmen Vaness hala aşermeye devam ediyor.

Doktorlar ise "Böyle sorunlar yaşayanlar derhal bir doktora başvurup düzenli beslenme ile ilgili tavsiyeler almalı. Bebek sağlığı için tehlikeli olabilecek bu aşermeler sağlıklı beslenmeyle ve düzenli bir diyet programıyla engellenebilir" diyor.