Didim"de İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulacak olan “MOBESE” sistemiyle ilgili olarak Didim Ticaret Odası ile Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.
Didim Ticaret Odası"nda gerçekleştirilen imza törenine Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ile Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak katıldı. İmza töreninde konuşan Oda Başkanı Ufuk Döver imza töreninde; “İlçemiz için son derece önemli olan MOBESE sistemine Ticaret Odası olarak katkı sağlamaktan son derece mutluyuz. Emniyet teşkilatımızın daha rahat çalışması, halkımızın daha güvenli bir Didim"de yaşaması için ne gerekiyorsa yapılması adına elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz.”dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak ise açıklamasında; “Ülkemizin birçok yerinde hizmette bulunan MOBESE sistemi sayesinde o bölgelerde suç oranında gözle görülür bir azalma izlenmektedir. Emniyet teşkilatı açısından suçlulara daha kolay ve daha hızlı ulaşmada, suç işlemeyi düşünenler içinde caydırıcı etkisi bulunan MOBESE Sisteminin Didim"de kurulması için başta Ticaret Odamız olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyorum.”diye konuştu.