“Hocamız 10 numara istedi. 1. sırada Honda vardı. Bonservisi 14 milyon Euro"ydu, alamadık. İkincisi Hollandalı Van der Vaart, üçüncüsü Misimoviç"ti.”

G.SARAY"DA son günlerde en çok eleştirilen isim olan Adnan Sezgin, sarı-kırmızılılar ve kendisi hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Transferlerin Frank Rijkaard"ın bilgisi dahilinde yapıldığını ifade eden Sezgin, GS TV"ye şöyle konuştu: “Bugüne kadar konuşmamam gerçekten büyük hataydı.

Belki de konuşmalıydım. Bu sene yapılmış hiçbir transfer Rijkaard"tan habersiz olmadı. Teknik heyet ile mutlaka görüş alışverişi yapılır. Bir liste hazırlanır.

10 numara istedi Rijkaard. 1. sırada CSKA Moskova"lı Honda vardı. Bonservisi 14 milyon Euro"ydu, alamadık. İkincisi Van der Vaart"tı. Üçüncüsü Misimoviç, dördüncüsü İbriçiç"ti.

ÇAĞLAR en fazla istediği isimlerden biriydi.

Mutlaka "Çağlar"ı alın" dedi. Mehmet Batdal"ı takip etti "Alın" dedi. Pino"yu alırken, Monacolu Gudjansen ile kaç kere Rijkaard konuştu. Eğer yanlışların yüzdesi fazlaysa başarısızsınız demektir. Futbolda en önemli olay doğru karar verebilmektir.

"İSTİFAMI VERDİM"

BENİM medyaya sevimli olmamam gayet normal, ben kimseye şimdiye kadar haber vermedim. Transfer döneminde haber peşinde koşmak ve doğruyu yakalamak basının görevi, saygı duymak gerekir. Ama bize zararı var. Pazarlıkta karşımıza çıkıyor. Beni menajer de, futbolcu da sevmeyebilir çünkü pazarlığı yapan benim. Bazen 50 bin TL için 3 gün pazarlık yapıyorum.

KULÜBÜN çıkarları için çalışıyorum. Yağmur yağsa benden bilecekler. Başkana gittim, "Ayrılmam daha doğru olur. İstifa etmeliyim" dedim. G.Saray başkanının "Hayır" dediği nokta sözün bittiği yerdir. Onun için istifa etmedim. G.Saray"da 7 sene çalıştım, 4 şampiyonluk gördüm.

RIJKAARD çok kaliteli bir insandı. Giderken çok üzüldüm. Onlara bir yemek vereceğiz. Yemekle veda edeceğiz. Benim G.Saray ile sözleşmem bile yok. Ben güvenilir insanlarla çalışıyorum onlar da bana güveniyorlar. Ben belki herkesten fazla G.Saraylı"yım. Yeniden yapılanma sürecine girdik. Artık bizim kulüplerimiz futbolcu satabilmeli. Bir taraftan satacaksınız, bir taraftan yetiştireceksiniz. Keita"yı taahhütleri ile birlikte 9.3 milyon Euro gibi bir bedele sattık, parayı da aldık.

"RTÜK NE YAPAR?"

BENİM hakkımda iddiaları ortaya atanların adam gibi ortaya çıkıp söylemeleri gerekir. Herşeyi kendim kazandım, buralara tırnaklarımla geldim. Bu RTÜK ne yapar anlamadım. Sadece dizilerdeki aşk sahnelerini mi takip ediyorlar? Bize yapılan saldırıları niye takip etmiyorlar.”

"MAL varlığım araştırılsın!"

“BİZİM başkan Adnan Polat"la aramızda bir ilişki var. Biz onunla kader birliği yaptık. Birbirine inanmış iki insan ilişkisinin dışında hiçbir ilişki yok. Adnan Polat"la biz ailece her zaman görüşüyoruz.

BU sene biz hiç Alman menajer ile çalışmadık. Bu söylentiler yanlış. İkincisi eşimin şirketi olduğu söyleniyor. Ben size noterden yetki belgesi vereyim. Benim bütün mal varlığımı araştırın. Eğer herhangi bir haksız kazanç ve sebebsiz bir zenginleşme tespit edilirse ben bu mesleği bırakırım.”

Serdar: İyi ki Hagi var

G.SARAY"DA sezon başında Beşiktaş"tan transfer edilen ancak ligdeki hiçbir maçta oynamayan Serdar Özkan"ın umutları Hagi"nin gelişiyle arttı. Hagi"nin döneminde hem kendisinin hem de takımının başarısının artacağını söyleyen Serdar, Radyospor"a şöyle konuştu: “Hagi yönetiminde beni daha iyi bir dönem bekliyor. Böylesi daha iyi oldu. Hagi"nin gelişi takımın havasını bir anda değiştirdi. Antrenmanlar daha neşeli geçiyor. Hagi"nin bana bakışının çok pozitif olduğunu düşünüyorum.”

"RIjkaard istemedi"

FELDKAMP"IN ayrılmasından sonra başına geçtiği takımı şampiyon yapan Cevat Güler, Rijkaard"ın kendisini istemediği için G.Saray"dan ayrıldığını açıkladı. 2007-08 sezonunda sarı-kırmızılılara ligdeki son mutluluğunu yaşatan isim olan Güler şunları söyledi:

“KALMAK istiyordum. Ama Rijkaard ve yönetimin gördüğü şartlar çalışmamı engelledi. Belki de Rijkaard, bende potansiyel, başarılı bir insan gördü. Rijkaard"a kötü antrenör diyemeyiz, başarısızdı diyebiliriz. Geçmişten ders alırsa Hagi"nin başarılı olacağına inanıyorum.”