enç kadının yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Olay, dün akşam Paşabağı Mahallesi 771’inci Sokak’ta meydana geldi. Mahmut Toprak, eşi Çiğdem ile birlikte ağabeyinin evine misafirliğe gitti. Toprak ailesi fertleri birlikte iftar yemeği yedi ve sohbet etti.

İddiaya göre, saat 22.00 sıralarında hava almak için balkona çıkan Çiğdem Toprak, 5’inci kattan atladı. Büyük bir gürültü ile beton zemine çakılan Çiğdem Toprak, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Genç kadının yakınları ve apartman sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Genç kadının cesedi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

ALTINLARI ÇALINMIŞ
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Çiğdem Toprak’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlattı. Mahmut Toprak’ın geçtiğimiz salı günü altınlarının çalındığı iddiası ile karakola başvurduğu öğrenildi.

Çiğdem Toprak’ın yakınları olayı öğrenince Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne akın etti. Burada genç kadının öldüğünün öğrenen yakınları Kürtçe ağıt yakıp, gözyaşı döktü.

Sinir krizi geçirenlere ise acil serviste müdahale edildi. Çiğdem Toprak’ın cesedi yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.