AYDINPOST HABER SERVİSİ - Etkinlik 2–6 yaş ve 7–12 yaş Etüt grubu miniklerin hazırlayıp sunduğu, göstermiş oldukları performansları ile Velilerden büyük alkış aldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlikte Nezihe Aksu Kreş ve Gündüz Bakımevi müdiresi Rasime Çebişçi"nin konuşmasıyla devam etti
6 yaş hazırlık sınıfı öğrencilerinin Türk Bayrağını açma gösterileri tüm Veliler tarafından ayakta alkışlanarak tüm izleyenleri duygusal anlar yaşattı.
Etkinlikte ilk olarak 6 yaş grubu çocukların Halk oyunları gösterisi ile başlayarak, 4 ve 5 yaş gruplarının dans gösterileri ile şarkılı oyunlarının yanı sıra İngilizce, Tiyatro, dramaları 3–4 yaş grubunun defile gösterisi ile Etüt grubu öğrencilerinin dans oyunları yer aldı.
Nezihe Aksu Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdiresi Rasime Çebiççi" nin program bitiminde yaz dönemi aktivelerinde devam edileceğini söyledi.
Tüm yaş grubuna yönelik olarak; yüzme ve satranç aktivitelerinin yapılacağını dile getiren Cebişçi, yaz dönemi kreşte kayıtlı çocuklarımızın hoş vakit geçirmeleri için sosyal aktivitelerinin devam edeceğini söyledi.
Kayıtlı olmayan çocuklarında kreşin etkinliklerine katılabileceği müjdesini veren Cebişci; sadece etkinlik günlerinde hoş vakit geçirmenin yanında zamanlarının da dolu dolu geçirmelerini sağlayacak Ayrıca 2009–2010 Eğitim –Öğretim yılında hazır olduklarını bildirdi.
Nezihe Aksu Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdiresinin 2009–2010 Eğitim –Öğretim yılında Atatürk ilkeleri doğrultusunda yaratıcı, çağdaş, yenilikçi, Vatanına Bayrağına saygılı ve sahip çıkacak yeni nesiller yetiştirmeyi hedefleyen güler yüzlü, Dinamik, çağdaş kadromuzla hazırız sözlerini söylemesi ile Veliler ve misafirler ayakta alkışladılar.