Kuşadası Naci Akdoğan Okulları'nın idari kadro ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği Huzurevi ziyareti kapsamında, öğrenciler özel olarak hazırladıkları etkinliği Huzurevi sakinlerine sundular. Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek, şarkı söyleyen öğrenciler Huzurevi sakinlerini hem yalnız bırakmadı hem de mutlu ettiler.
Kuşadası Naci Akdoğan Okulları Genel Müdürü ve Kurucu Temsilcisi Okşan Canbaz, etkinliği Yaşlılar Haftası nedeni ile özel olarak hazırladıklarını belirterek, “Öğrencilerimiz bu anlamlı hafta nedeniyle, Huzurevi sakinleri ile bir arada olmak istediler. Hazırlıklarımızı yaparak huzurevi sakinlerimizi ziyarete geldik. Öğrencilerimin mutluluklarını gözlerinden okuyabiliyorum ve her biriyle gurur duyuyorum. Bu anlamlı günde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kuşadası Özel Naci Akdoğan Okulları Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Seçil Ünal ise hem öğrencilerin hem de huzurevi sakinlerinin ziyaretten çok mutlu olduğunu belirterek bu tür etkinlikleri sık sık gerçekleştireceklerini söyledi.