Demirciler Köyü İlköğretim Okulu"nda düzenlenen şenliklere İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Demirciler İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kötelioğlu, Ovacık İlköğretim Okulu Müdürü Murat Çelik, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, “Nazilli"de güzel etkinlikler oluyor. Nazillimiz il düzeyinde 43 ilden büyük olmasından dolayı çoğu zaman siz güzel öğrencilerimizin etkinliklerine yetişemeye biliyoruz. Demirciler ilköğretim olarak başarılarınızı yakından takip ediyoruz. Ayrıca Nazilli"de ilk beyaz bayrak alan okulumuzsunuz. Sizlerle beraber bu gururu yaşıyorum ayrıca yapmış olduğunuz Şiir dinletisi ve sergi için tüm öğrencilerimizi kutlarım” dedi.
Okul Öncesi Genel Müdürlüğünce toplumun dikkatini çekmek ve önemini anlatmak amacıyla tüm ülke genelinde yapılan “Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri” kapsamında Demirciler köyünde düzenlenen etkinlikte 23 öğrenci görev aldı. 2 saate yakın süren etkinlikte önce 1 yıl boyunca yapılan eserler sergide gösterildi daha sonra da öğrencilerin hazırladığı Şiir Dinletisi ve Dans gösterisi de izleyenlere keyifli anlar yaşadı.