Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleşen ve yaklaşık iki saat süren kutlama programında 6 yaş gurubu 28 öğrenci, Atatürk"ü hem andı hem de 29 Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Hilal Pamukoğlu, “Nazilli"deki kapalı salonların dolu olması nedeniyle geciktirdiğimiz kutlama törenini 5 gün sonra yapabildik. Buna rağmen katılımın fazla olması bizleri sevindirdi. Minik öğrencilerimizin gösterideki başarıları da bizleri mutlu etti” dedi.

Nazilli"nin ilk devlet anaokulu olma unvanını taşıyan Latife Hanım Anaokulu Cumhuriyet Bayramının 86.yılı kutlamalarını gecikmeli de olsa büyük bir coşkuyla kutladı. 6 yaş gurubunda bulunan 3 şubesinin düzenlediği 75 öğrenci ile 6 öğretmenin görev aldığı muhteşem bir kutlama şöleni hazırlayan okul yönetimi, Belediye Tiyatro Salonunda 350 civarında izleyiciden tam not aldı.

Birbirinden güzel şarkılar ve şiirlerle Atatürk"ü anan ve Cumhuriyet Bayramını kutlayan miniklerin sevincine anne ve babaları da ortak oldu. Velilerin görüntü almak için yarıştıkları program alkışlar eşliğinde sona erdi.