Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Aydın merkez Ahmet Şerife Şanlı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen “Zararlı Alışkanlıklar ve Günlük Hayatta Uyulası Gereken Kurallar” konulu eğitim semineri renkli görüntülere sahne oldu.

Seminerde öğrencilere bağımlılık yapan maddelerin zararları, kişilerin bağımlı maddelere nasıl başladıkları, dikkat etmeleri gereken hususlar, zararlı alışkanlıklar, günlük hayatta uymaları gereken temel kurallar, trafik kuralları ve doğru internet kullanımı konularında sinevizyon eşliğinde bilgiler aktarıldı.

Düzenlenen eğitim semineri için Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerine teşekkür eden okul idarecileri, “Zararlı alışkanlıklar olan sigara, alkol, uyuşturucu madde, kumar ve internet bağımlılığı bütün dünyada en önemli sorun haline gelmiştir. İnternet bağımlılığı toplumda gençler arasında hızlı ve sinsi bir şekilde yayılmaktadır. Anne ve babaların internetin ve televizyonun bağımlılığını sigara ve alkol gibi görmeleri gerekir. Bu tür seminerlerin okullarımızda yapılıyor olmasından dolayı çok mutluyuz. Bu zararlı alışkanlıkların öğrencilere sık sık anlatılmasında yarar buluyoruz” dediler.

Öğrencilerin eğlenerek öğrendiği ve neşeli dakikalar geçirdiği eğitim seminerinin sonunda Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince minikle çeşitli hediyeler verildi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg