Şehitler İlköğretim Okulu"nda öğrenim gören 3. sınıf öğrencisi Esma Çoban"da Başkan Alıcık"a harçlıklarını biriktirerek aldığı hediyeyi verdi. Başkan Alıcık, küçüm Esma"nın bu davranışı karşısında duygulandı.
Şehitler İlköğretim Okulu"nda düzenlenen kahvaltıya katılan Başkan Alıcık; “Biz seçim beyannamemizde de belirttiğimiz gibi okullarımıza çok önem veriyoruz. Siz sevgili öğretmenlerimiz sınıflarınızda yetiştirdiğiniz her çocuğun ileride üst makamlara gelebileceğini ve ülkeyi yöneten kişiler olabileceğini unutmayın. Eğitim adına elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
BAŞKAN"A TEŞEKKÜR
Nazilli Şehitler İlköğretim Okulu Müdürü Osman Nalbantoğlu ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Sayın Başkanımız davetimizi kabul edip geldiği için çok memnun olduk. Şehitler İlköğretim Okulumuzda eğitim ve öğretim yılına başladığı günden bu güne kadar Basketbol sahamız ve potamız yoktu. Bu durumu Başkanımıza söyleyince hemen duruma el attı ve okulumuz öğrencileri için sporu da sevdiğinden basketbol sahası ile basketbol potası yaptırdı. Kendisine okulumuz adına çok teşekkür ediyorum” diyerek Başkan Alıcık"a plaket sundu.
KÜÇÜK ESMA"DAN BAŞKAN"A HEDİYE
Şehitler İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Esma Çoban da kendi okul harçlıklarından biriktirerek aldığı hediyeyi Başkan Alıcık" a verdi. Başkan Alıcık Esma"nın bu davranışı karşısında duygulanırken; “Sen zaten kendin bir hediyesin. Beni çok duygulandırdın. Çok teşekkür ederim” dedi.