133 No'lu Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin eski başkanı Okan Yalçın’ın 5 yıl başkanlık yaptığını belirten Gezer, kendisinin de Yalçın’ın yönetiminde 5 yıl boyunca başkan yardımcılığı görevi yürüttüğünü söyledi. Kooperatiflerinin 160 araçlık bir filoya sahip olduğunu araç sahipleri ve çalışan şoför arkadaşları ile 500’e yakın üyelerinin bulunduğunu kaydeden Gezer; “Görevimiz zor olsa da severek Aydınlılara hizmet ediyoruz. Sabah 06.00’dan gece 00.00’a kadar sürekli seyir halinde yollardayız” dedi.
ARAÇLARIN HEPSİ OTOBÜS OLACAK

02.20110830161251.jpg

Müşteri memnuniyetinin kendileri için son derece önemli olduğuna değinen Gezer, “Telefon numaralarımız araçlarda asılı. Aydınlılar istedikleri zaman bizlere ulaşabiliyor. Şikayetler geldiğinde olabildiğince çabuk müdahale ediyoruz. İsteyen herkes 24 saat boyunca beni ve arkadaşlarımızı arayabilir” diye konuştu.
Bayramdan sonra kooperatif araçlarını tamamen yarım otobüs olarak yenileyeceklerini kaydeden Gezer şunları söyledi: “Aydın halkını daha ferah, daha huzurlu, daha rahat taşıyacağız. Minibüslerde zaman zaman sıkışıklıklar yaşanıyordu. Bu durumu ortadan kaldıracağız”
AYDINLILARDAN DURAK İSTEĞİ
Şehir içi ulaşımını kullanan Aydınlılardan tek bir istekleri bulunduğunu kaydeden Gezer, sözlerine şu ifadelerle son verdi: “Aydınlı hemşehrilermiz araçlarımıza duraklarda inip binsinler. Durak dışı indi bindide hem şehir içi trafiği hem de sürücülerimiz zor durumda kalıyor. Bizim için Aydınlılar ve üyelerimiz son derece değerli”