Nazilli ilçesinde Şehiriçi Minibüsçüleri ile Arslanlı Minibüsçüleri üyeleri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.
Nazilli S.S.65 Şehiriçi Minibüsçüleri ile Arslanlı S.S. 84 Şehiriçi Minibüsçüleri üyeleri arasında çıkan tartışma, bir anda kavgaya dönüştü. Kısa süren kavgada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, Nazilli Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.
İddiaya göre kavga, Nazilli şehiriçi minibüslerinden 2 numaralı hattın güzergahının değişmesi sonucu çıktı. Duruma tepki gösteren yaklaşık 40 kişi, minibüsleri ile kortej eşliğinde Arslanlı kasabasına gitti. Olayla ilgili Nazilli Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet telefonları geldiği öğrenilirken, yaklaşık 2 saat boyunca ilçedeki vatandaşlar durakta minibüs bekledi.
Olay yerine gelen Nazilli İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sırrı Akbay, her iki tarafı da sakin olmaya çağırırken, dernek başkanları ile toplantı yaptı.
Arslanlı Şehiriçi Minibüsü şoförleri tarafından yapılan açıklamada, "Nazilli'ye bağlandığımız günden beri bu sorunu yaşıyoruz. Nazillili minibüsçüler bizi Nazilli'ye sokmak istemiyor. Bize bir güzergah halen verilmedi. Halen Arslanlı Belediyesi'nin güzergahını kullanıyoruz. Bu da bizim için sıkıntı oluyor. Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'ın bu soruna acil çözüm bulmasını istiyoruz" dediler.