Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Buharkent Belediye Başkanı Kadri Ölçenoğlu"nun girişimleriyle çözülen sorun her iki birlik başkanlarının protokol imzalayarak yaşadıkları sorunları tatlıya bağladılar. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın makam odasında düzenlenen törende Buharkent Belediye Başkanı Kadri Ölçenoğlu, Nazilli Şoförler Otomobilciler Umumi Servis Araçları Oda Başkanı Seyfi Çalışkan, Burhaniye Şoförler Otomobilciler Oda Başkanı İsmail Kocakaya, S.S. Yeni Nazilli Minibüs, Midibüs, Otobüs ve Servis Araçları Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Fadıl Atıl ve S.S. 45 No"lu Burhaniye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Veli Çakmak protokole imza attılar.
Törende Konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 22 aylık bir süreçte Nazilli Birlik ve Buharkent Birlik arasında gerginlik yaşandığına dikkat çekerek, “Ben ve Buharkent Belediye Başkanı Kadri Ölçenoğlu göreve geldiğimiz günden bu yana her iki birlik üyelerinin aralarında yaşadıkları sorunlara çözüm arıyorduk. Görüşmelerimiz sonucunda bu işi tatlıya bağlamaya karar verdik. Nazilli 150 bin nüfuslu bir ilçedir. Nazilli il olmayı hak eden büyük bir ilçedir. Biz Nazilli"nin kaderine terk edilmemesi için mücadele ediyoruz. Nazilli Birlik ve Buharkent Birlik arasındaki sorunların mutlu bir şekilde çözülmesinden bir belediye başkanı olarak haz duyuyorum” diye konuştu.
Buharkent Belediye Başkanı Kadri Ölçenoğlu ise, her iki birlik yöneticilerine teşekkür ederek, “Aramızdaki sıkıntıları reklam etmeden çözeriz” ifadelerini kullandı.