Münevver Karabulut"un en yakın arkadaşı K.M., genç kızın Cem Garipoğlu ile yaşadığı ilişkinin detaylarını anlattı. Cem"in çok kıskanç ve kendini tutamayan biri olduğunu vurgulayan K.M., “Bir gün mini etek giydiği için Münevver"in bacağına şiddetli şekilde vurdu” dedi.

İstanbul'da 3 Mart"ta öldürülen 18 yaşındaki Münevver Karabulut"un katil zanlısı CemGaripoğlu, olayın üzerinden 65 gün geçmesine rağmen yakalanmış değil. Polis, Gazete HABERTÜRK"ün, bulunması için 30 bin TL ödüllü ihbar hattı kurduğu Cem Garipoğlu"nun yakalanması için çalışırken,Münevver"in en yakın arkadaşı K.M., Gazete Habertürk"e ilginç açıklamalarda bulundu. Katil zanlısının yakalanmaması dolayısıyla kimliğini
gizleyen K.M.; Münevver"in kendisine anlattıklarını birleştirdiğinde, Cem"in sürekli güven sağlamaya çalıştığını ve mükemmeli oynadığını sonradan fark ettiğini söyledi.

"NE HAKLA VURURSUN?"

Bir gün Münevver"i üzgün gördüğünü aktaran K.M., “Sinemaya gitmişlerdi.Münevver mini etek giydiği için Cem bacağına çok şiddetli bir şekilde vurmuş. Münevver şok olmuş ve canının yandığını söylemişti. Hatta Cem"e, "Sen ne yapıyorsun, bana hangi hakla vurursun? Annem, babam değilsin" diye tepki göstermiş. O da "Sen benim sevgilimsin, rahatsız olmam normal. Bu hareketimin hoşuna gitmesi lazım" demiş. O da çok üzerinde durmadı, bir daha da etek giymedi” dedi. Münevver Karabulut"un hiç içki içmediğini, bu nedenle de alkol sorunu olan Cem"i frenlediğini ifade eden
K.M., “Hatta 14 Şubat Sevgililer Günü"nde Hilton"a gittiklerinde de içki içmedi. Haram olduğunu söylerdi, inançlıydı. Ramazan ayında da oruç tutardı. Hatta geçen Ramazan ayında Cem 1 gün oruç tuttu diye çok sevindi. Münevver, Sevgililer Günü"nde çok heyecanlıydı. Kuaföre gitti. Kardeşi Enver onu Hilton"a bıraktı. Cem de söz verdiği gibi tam 22.00"de Münü"yü eve bıraktı. Bence Cem, sonuna dek- güven sağlamaya çalıştı” diye konuştu.
Cem Garipoğlu"nu ilk bir doğumgünü partisinde gördüğünü söyleyen K.M., “Enver de oradaydı. İçki içiyordu. Münevver, "Bir kadeh içebilirsin" diye izin verdi.
Yanına gidip, "Münevver sana çok değer veriyor, onu sakın üzme" dedim. "Tabii ki" dedi ve güldü. İkisi, "Sevgililer Günü Katliamı" filmine gitmişlerdi.Münevver, "Filmde çok korktum" demişti. Cem ise, "Ne var bunda korkacak?" diye sormuş. Ama Münü çok korkmuştu. Zaten canı çok tatlıydı” diye konuştu.

Milliyet