“Bir Çocuk Sevdim” dendiğinde aklınıza gelen ilk kelime nedir?   
 
- Aşk. Bebeğe, babaya, sevgiliye.
 
Mine zor bir süreç yaşıyor. Timur’un evlilik teklifine “evet” dese de halen babasıyla arasını düzeltemedi. Babasının Mine’ye kızgınlığı ne zaman bitecek?
 
- Mine, biraz asi ve aldığı kararların arkasında duran bir kız. Babasına da çok düşkün. Ondan uzak kalmak canını acıtsa da bebeğinden vazgeçmeyi göze alamıyor. İlerleyen bölümlerde Mine’yi sürprizler bekliyor diyebiliriz.
 
AĞLAMAK BAZEN ZORLUYOR
 
Ağlama sahneleriniz çok konuşuluyor. Siz nasıl tepkiler alıyorsunuz? Kolay ağlayabiliyor musunuz?
 
- Bazen arka arkaya ağlama sahneleri çekiliyor. Mutlu uyandığım bir günde sete gidip ağlamam gerekiyor ve bu yüzden biraz zorluk yaşayabiliyorum... Bu kadar kısa sürede bu kadar beğeniyle karşılaşmak ve diziyle ilgili güzel cümleler duymak da tabii ki benim için büyük bir mutluluk.
 
Gülcan Arslan gündelik hayatında nasıl biri? Modayı takip eder mi mesela?
 
- Set dışında çok fazla makyaj yaptığımı ve modayı takip ettiğimi söyleyemem. Ama Özgür Masur’un çizgilerini beğeniyorum ve yeni koleksiyonlarını takip ediyorum.
 
HER ROL FARKLI BİR HAYAT
 
Genç bir oyuncu olarak, en çok kiminle karşılıklı oynamak isterdiniz?
 
- Bu, bir anda sorulduğunda hızlıca cevap verilebilecek bir soru değil. Ben bunu hiç düşünmedim. Ama bu projede Çetin Tekindor gibi bir ustayla karşılıklı oynamanın benim için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.
 
Canlandırmak istediğiniz özel bir karakter var mı peki?
 
- Her rol farklı bir hayat ve oyuncuya da yeni şeyler katıyor. Mesela Mine 17 yaşında, asi, inatçı, isyankar, savaşçı bir kız... Her rolle farklı bir karakteri yaşıyorsunuz ve bu oyunculuğun en keyif verici tarafı...
 
Her rolle bambaşka kişiliklere bürünmek sizi yoruyor mu?
 
- Başka bedenlerle ve ruhlarla birleşiyorsunuz. Her bir karakterde yeni bir yolculuk, yeni bir tanışıklık oluyor. Yormuyor, aslında ben bu durumu çok seviyorum.
 
DİZİDEN SİNEMAYA ZAMAN KALMIYOR
 
Sinema filmi projeniz var mı?
 
- Hayır, şu an için bir sinema filmi projem yok.
 
Peki bir sinema filminde yer almayı düşünüyor musunuz?
 
- Diziden zaman kalmıyor ki. Uygun zaman ve uygun bir proje olursa tabii ki oynamayı düşünürüm.
 
ASİ VE HAYAT DOLU
 
Sizin için de “Kırılgan, aşkının arkasından giden, ailesine düşkün biri” diyebilir miyiz? Mine’yle böyle benzerlikleriniz var mı?
 
- Senaryo ve çekimler ilerledikçe, Mine’nin içine Gülcan kaçmaya başladı. Asi, kendi doğrularına sahip çıkan, hayat dolu birisi Mine. Enerjisiyle etrafındaki havayı hemen değiştirebilir. Tutkuları var. Ve evet, Mine’nin içinde bir Gülcan var.