Türkiye Voleybol Federasyonu'nun internet sitesinden verilen haberde, doktor Köksal ile takım masörü Hamza Güçlü'nün, uçakta aniden rahatsızlanıp bayılan Murat Bilgili adlı yolcuyu, yaptıkları ilk müdahaleyle hayata döndürdükleri belirtildi.

Haberde, iş görüşmesi için Viyana'ya gittiği bildirilen Bilgili'nin uçağın kalkışından yarım saat sonra bayılarak yere düştüğü kaydedilerek, ''İş görüşmesi için Viyana'ya giden yolculardan Murat Bilgili, uçağın kalkışından yarım saat sonra bayılarak yere düştü. Op. Dr. Sinan Köksal ve Hamza Güçlü hemen hastaya müdahale ettiler. Hastaya serum verip gerekli tedaviyi yapılarak 5-2 olan tansiyon 12-8'e yükseltildi. Böylece Murat Bilgili'nin yaşamasını sağladılar. Viyana'da hemşire olarak görev yapan Gönül Gürleyen de sağlık ekibimize yardımcı oldu'' denildi.
 
Milli takım sağlık ekibinin müdahalesiyle hayata dönen yolcu Bilgili'nin, Op. Dr. Sinan Köksal, masör Hamza Güçlü ve hemşire Gönül Gürleyen'e teşekkür ettiği, yolcularında sağlık ekibini ayakta alkışladığı kaydedildi.